Jump to content
Vidahost - UK Web Hosting
Vidahost - UK Web Hosting


Recommended Posts

When viewing on a mobile device, is there a way to switch to full desktop view? Before there was a link at the bottom but it's not there anymore. I tried "request desktop site" in the browser settings, but that didn't work. I tried it with both Chrome and Dolphin on an Android device. 

Also, any update about the missing source button in Chrome? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, offside said:

When viewing on a mobile device, is there a way to switch to full desktop view....

No, its now all one. Your mobile device should automatically switch to a responsive mobile view depending on your device. It is actually still as light as the last mobile version.

The source button I think is a no-go I'm afraid.

offside likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Mod Stark said:

No, its now all one. Your mobile device should automatically switch to a responsive mobile view depending on your device. It is actually still as light as the last mobile version.

The source button I think is a no-go I'm afraid.

No idea about Apple but on Android if you use a half decent browser then just use the 'Request dekstop site' option from the menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, undertow said:

No idea about Apple but on Android if you use a half decent browser then just use the 'Request dekstop site' option from the menu.

I tried that with both Chrome and Dolphin, and it didn't work. 

Sometimes it's useful because the full view lets you  preview your post, see who liked a post, multiquote, etc. 

So it works for you on iOS? 

Edited by offside

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, offside said:

I tried that with both Chrome and Dolphin, and it didn't work. 

Sometimes it's useful because the full view lets you  preview your post, see who liked a post, multiquote, etc. 

Android 6.0.1 and Chrome 52.0.2743.98, tested and works.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, undertow said:

Android 6.0.1 and Chrome 52.0.2743.98, tested and works.

 

Ah, it must be because I don't have the most recent Android version as my device is not eligible for it. Thanks for letting me know. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whilst I have to admit it looks better I don't like it.

I preferred the simplicit of the old mobile site as I found it quicker sad easier to navigate through.

Since the change I've barely posted and tbh I think that trend will continue cause I just don't like it, plus it runs quite slow on my sh*tty iPad 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, undertow said:

 

I think it mostly depends on the browser though, what are you using?

I tried it with Chrome and Dolphin, and it didn't work. Then I tried it with Firefox, and it works! ::ChElSeaFLag::

Thanks for your help! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else having problems with the Musical Connections thread. When I try to open it I get a small message

at the top of the page saying ' a problem occurred with this web site, so it has reloaded'. The page then tries to

reload several times without fully completing before crashing.

 

please don't be too technical with replies, I really am a dinosaur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, goose said:

Anyone else having problems with the Musical Connections thread. When I try to open it I get a small message

at the top of the page saying ' a problem occurred with this web site, so it has reloaded'. The page then tries to

reload several times without fully completing before crashing.

 

please don't be too technical with replies, I really am a dinosaur.

 

Going to need more info than that. What are you viewing the site on ? PC, tablet, phone ? if pc which browser ? chrome, firefox, internet explorer?

That thread is full of youtube videos that want to load, since the update I think more posts are shown per page, so that means even more videos trying to load. What kind of internet connection do you have ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@coco I'm using an iPad Air and I have a fibre connection which in general is fairly good, don't seem to 

have streaming problems or problems viewing other sites.

 

Ive noticed this problem a few times, but just checked it again there now and it seems to have loaded ok. 

 

I'll keep an eye on it, it's not a thread I visit that regularly.

coco likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×